jobs
Zoek je werk?
Wij hebben
56 beschikbare vacatures!
services
Onze diensten
Onder andere uitzenden, payrolling en contracting.
about
Over ons
Van Koppen & Van Eijk is uw betrouwbare partner in grenzeloos uitzenden.
werken bij vkve
Werken bij VKVE
Wij zoeken collega's!

Nieuws

 • photo

  Wanneer de cashpositie goed is heb ik voldoening van mijn werk

  26-08-2016

  Debiteurenbeheerder Marco Maaswinkel is sinds mei 2011 werkzaam bij Van Koppen & Van Eijk. Als je denkt dat Marco heel de dag bezig is met cijfertjes dan heb je het mis. Hij vertelt ons meer over zijn functie en over het werken bij Van Koppen & Van Eijk.

 • photo

  Je gaat altijd op zoek naar een partij die bij je past

  24-08-2016

  Holstein Flowers kweekt al meer dan 40 jaar gerbera’s, inmiddels kunnen zij zich de gerberaspecialist van Nederland noemen. Leo van Holstein is de algemeen en commercieel directeur binnen Holstein Flowers, hij vertelt ons meer over het familiebedrijf en over de samenwerking met Van Koppen & Van Eijk.

 • photo

  Kiest u ook voor veiligheid

  29-07-2016

  Kees Weerheim is de directeur van BHVNederland, het bedrijf dat onder andere de bedrijfshulpverleners binnen Van Koppen & Van Eijk heeft opgeleid. Veiligheid moet voorop staan, wij hebben Kees gevraagd hoe belangrijk bedrijfshulpverleners zijn als het gaat om de veiligheid binnen een bedrijf.

 • photo

  Ik run met mijn team een onderneming

  28-07-2016

  Sinds augustus 2014 is Mascha Maas werkzaam bij Van Koppen & Van Eijk als Regiomanager in de regio Zuid. Zij vertelt ons meer over haar keuze voor Van Koppen & Van Eijk, over haar functie, over de regio Zuid en over de verschillende opdrachtgevers binnen deze regio.

Vacatures

Tweets

Van Koppen Van Eijk Wij zijn weer op zoek naar nieuwe toppers die ons team komen versterken! Bekijk de vacatures hier: vankoppen-vaneijk.nl/werken-bij-VKV… pic.twitter.com/V1b7sbdzFR
3 maanden geleden
Van Koppen Van Eijk Ken jij de normen en waarden van je Poolse werknemers? #duidelijketaal vankoppen-vaneijk.nl/Aansturing-van… pic.twitter.com/V1b7sbdzFR
5 maanden geleden
Volg ons >

Contact

Algemene informatie

071 - 5280859

Peter van Koppen (buiten kantooruren)

06 - 22917079

Wilt u iets met ons delen?

Vul het formulier in


Heeft u een vraag of klacht?

Laat het ons weten

Zoek je onze vestigingen?

Vind onze vestigingen