Onze diensten

Zekerheid in services

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Heeft u extra handen nodig, wilt u werk zorgeloos uitbesteden of bent u op zoek naar een uitzendbureau dat u ondersteunt in de salarisadministratie en u advies geeft over het verhogen van uw rendement? Kortom, bent u op zoek naar een partner waarop u kunt bouwen en die u flexibele oplossingen biedt tegen scherpe tarieven? Dan zit u bij Van Koppen & Van Eijk goed! 

Maak de koppeling

Van Koppen & Van Eijk is uw betrouwbare partner in grenzeloos uitzenden. Met flexibele oplossingen, maatwerk en 24/7 bereikbaarheid. Onze meerwaarde is onze betrokkenheid naar opdrachtgevers én werknemers. Want uw uitzendkrachten zijn ons gezamenlijke kapitaal. Inmiddels koppelen wij dagelijks ruim 10.000 werknemers met succes aan bedrijven in de sectoren tuinbouw, logistiek, voeding, recycling, schoonmaak, bouw en techniek. Dat maakt ons een van de grootste uitzendbureaus in Nederland. Toch blijven wij wie we zijn: toegewijd, betrouwbaar en toegankelijk.

Brede dienstverlening

Onze dienstverlening is erg breed en bestaat uit uitzenden, payrolling, werving & selectie, contracting en inhouse services. Met jarenlange ervaring, een grote dosis kennis en creativiteit, leveren wij maatwerk tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

Uw zekerheden

Dankzij onze NEN 4400-1 certificering bent u er zeker van dat wij zorgen voor een juiste en volledige overdracht van verschuldigde loonhengen en omzetbelasting. Ook bent u er zeker van dat al onze uitzendkrachten zijn geïdentificeerd en gerechtigd zijn om arbeid te verrichten. Ons VCU-certificaat laat zien dat ons veiligheids- en gezondheidssysteem op orde is. Goed werkgeverschap hebben wij immers hoog in het vaandel staan, voor zowel onze flexwerkers als onze vaste medewerkers. 

Van Koppen & Van Eijk biedt u:

  • Flexibele oplossingen op maat
  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Kennis en ervaring van bedrijfsprocessen
  • Een snelle levertijd en 24/7 bereikbaarheid
  • Betrouwbare uitzendkrachten
  • Een betrokken adviseur
Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met een accountmanager in uw regio.

Contact

Algemene informatie

071 - 5280859

Zoek je werk? / Szukasz pracy?

070 - 3080690

Wilt u iets met ons delen?

Vul het formulier in


Heeft u een vraag of klacht?

Laat het ons weten

Zoek je onze vestigingen?

Vind onze vestigingen