Nieuws

Ik vind het belangrijk om klanten te adviseren in hun flexibele schil

28-06-2017

Sinds 2014 is Michelle Paauwe werkzaam bij Van Koppen & Van Eijk. Ze is begonnen als accountmanager en inmiddels vervult zij een combinatie functie van vestigingsmanager en relatiebeheerder. Michelle vertelt ons meer over haar tijd bij Van Koppen & Van Eijk en over haar huidige functie.

“Tijdens mijn vorige baan kwam ik in contact met een relatiebeheerder van Van Koppen & Van Eijk. Na een aantal keer contact te hebben gehad gaf hij aan dat zij op zoek waren naar nieuwe collega’s en dat ik mijn cv eens door moest sturen. Na dit gedaan te hebben mocht ik al snel op gesprek komen en ben ik in 2014 aan de slag gegaan als accountmanager. Tijdens de eerste periode kwam ik erachter dat de administratieve kant van het vak mij nog meer aansprak en ben ik deze taken op gaan pakken in combinatie met het relatiebeheer van bestaande accounts. Hier lag de uitdaging vooral in het uitbouwen van bestaande relaties. Dit deed ik in het begin voor de regio Zeeland, vervolgens heb ik het relatiebeheer in de gehele regio Zuid opgepakt. Afgelopen jaar kreeg ik de vraag of ik interesse had om vestigingsmanager te worden van de vestiging in Roosendaal en Weert. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen! Dit wel met de voorwaarde dat ik dit in combinatie zou kunnen doen met mijn functie als relatiebeheerder. Sinds november 2016 vervul ik de functie van vestigingsmanager in combinatie met de functie van relatiebeheerder met veel plezier!”

De twee functies kunnen goed gecombineerd worden legt Michelle uit. “In deze functie worden de interne en externe belangen nog beter behartigd omdat je weet wat er voor beide partijen belangrijk is, door de korte lijnen weet ik sneller wat er speelt en kan ik dus ook sneller schakelen. Door mijn ervaringen in de afgelopen 2 jaar weet ik waar ik op de vestiging op moet sturen.” Op dit moment is Michelle relatiebeheerder voor 21 klanten en geeft zij leiding aan vijf medewerkers op de vestiging. “Als relatiebeheerder vind ik het een uitdaging en belangrijk om de perfecte match te vinden tussen de relatie, de uitzendkracht en de interne medewerkers bij Van Koppen & Van Eijk. Om dit te bereiken is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven. Zodat de belangen, wensen en verwachtingen van alle partijen worden gewaarborgd en succesvol worden gemanaged. Door deze drive, kunnen wij als Van Koppen & Van Eijk een adviserende rol hebben wat betreft de flexibele schil. De afgelopen maanden hebben veel veranderingen plaats gevonden binnen het team in Roosendaal. Inmiddels is het team erg goed op elkaar ingespeeld en helpen wij elkaar waar nodig. Het is een klein team maar we zorgen er samen voor dat wij inmiddels 300 uitzendkrachten in de regio aan het werk hebben. De korte lijnen, een team dat de klanten kent, oprecht geïnteresseerd is en wil leren zorgt voor succes. Ik ben écht trots op het team en vooral op wat we in de afgelopen maanden samen hebben bereikt!”

“Van Koppen & Van Eijk is een geweldig bedrijf om voor te werken. De informele sfeer, de leuke collega’s en het behulpzame dat iedereen in zich heeft zorgt ervoor dat ik hier met veel plezier werk. Ik heb al veel stappen mogen maken binnen Van Koppen & Van Eijk en ik hoop hier de komende jaren nog veel meer te kunnen leren.”


« Terug naar overzicht

Contact

Algemene informatie

071 - 5280859

Zoek je werk? / Szukasz pracy?

070 - 3080690

Wilt u iets met ons delen?

Vul het formulier in


Heeft u een vraag of klacht?

Laat het ons weten

Zoek je onze vestigingen?

Vind onze vestigingen