Nieuws

Doordat ik erg gemotiveerd ben heb ik veel kansen gekregen

29-05-2017

Agnieszka Sznajder is sinds 2012 werkzaam bij Van Koppen & Van Eijk. Na verschillende functies te hebben vervuld is zij op dit moment werkzaam als specialist loonadministratie. Agnieszka vertelt ons meer over haar carrière, over haar huidige functie en over het werken bij Van Koppen & Van Eijk.

“Voordat ik bij Van Koppen & Van Eijk kwam werken was ik al werkzaam in de uitzendbranche. In 2001 ben ik vanuit Polen naar Nederland gekomen en ben ik aan het werk gegaan als uitzendkracht. Ik heb in die tijd bij verschillende kwekers gewerkt, van tomaten- tot aan rozenkwekers. Doordat ik erg gemotiveerd was en de Engelse en Duitse taal goed beheerste werd mij na een jaar een administratieve baan aangeboden. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Ik ben aan de slag gegaan op het kantoor van het uitzendbureau waar ik destijds al werkzaam voor was. Tijdens deze periode heb ik ook de Nederlandse taal goed kunnen leren, dit bood mij weer nieuwe kansen.”

Door de jaren heen had Agnieszka veel ervaring en kennis opgedaan waardoor zij klaar was voor de volgende stap in haar carrière. “In 2012 heb ik een open sollicitatie gestuurd naar Van Koppen & Van Eijk, ik hoopte op een baan als salarisadministrateur. Na een sollicitatiegesprek werd mij aangeboden om als receptioniste aan de slag te gaan. Hoewel dit niet was wat ik van tevoren bedacht had, heb ik het toch een kans gegeven. Uiteindelijk leer je van elke ervaring iets wat je mee kunt nemen in de toekomst. Na een aantal weken werkzaam te zijn geweest als receptioniste werd ik al benaderd voor een andere functie binnen de organisatie. En zo snel kon het blijkbaar gaan, na twee maanden was ik assistent manager loonadministratie. Een baan waar ik, met mijn achtergrond in deze branche, op had gehoopt maar nooit van had verwacht dat dit zo snel werkelijkheid zou worden.” Inmiddels vervult Agnieszka de functie van specialist loonadministratie. “In mijn huidige functie voer ik samen met mijn team controlerende taken uit. Wij houden in de gaten of alle processen met betrekking tot de loonadministratie goed verlopen en of alle regels worden opgevolgd. Mochten collega’s vragen hebben betreft de loonadministratie dan kunnen zij bij mij terecht, ik zal hen altijd proberen te helpen. Dat is ook wat ik het leukst vind aan mijn functie en wat mij voldoening geeft; het helpen van collega’s en een bijdrage leveren aan de verschillende processen.”

“Van Koppen & Van Eijk is een grote organisatie maar door de jaren heen wel heel normaal gebleven. De sfeer die binnen de organisatie heerst is ontzettend goed, dit zorgt er ook voor dat ik al die jaren al met plezier naar mijn werk ga. Ik ben blij met de kansen die Van Koppen & Van Eijk mij geboden heeft en ben trots dat ik deel uit mag maken van deze mooie organisatie.”

 


« Terug naar overzicht

Contact

Algemene informatie

071 - 5280859

Zoek je werk? / Szukasz pracy?

070 - 3080690

Wilt u iets met ons delen?

Vul het formulier in


Heeft u een vraag of klacht?

Laat het ons weten

Zoek je onze vestigingen?

Vind onze vestigingen